Saturday, July 16, 2011

Mai Pakat-Pakat Join BLOGLIST SI CANTIK MANIS & SI KACAK BERGAYA!!

Assalamualaikum Semua...

Dah lama dah menyimpan hasrat di hati nak meletakkan bloglist di muka hadapan blog ni. Bloglist di bahagian tab page tu dah macam tak berfungsi sangat kerana banyak rakan-rakan blog dulu yang dah bersara dari dunia blog ni. Hehehe.. Disebabkan munculnya blogger-blogger baru dan eqa sendiri pun lately mendapat ramai kawan-kawan baru, so eqa buat keputusan nak letakkan link blogger yang masih aktif lah dalam dunia blog ni, nanti eqa boleh la terjah latest entri korang.. :)

Nak join tak?? Syarat mudah jer..

  1. Buat satu entri bertajuk "SAYA ADALAH BLOGGER SI CANTIK MANIS" kalau anda seorang perempuan, dan "SAYA ADALAH BLOGGER SI KACAK BERGAYA" kalau anda merupakan seorang lelaki.. Kalau anda di pertengahan.. Ops!! hakhak.. Sila pilih lah nak join bloglist mana satu :p
  2. Letakkan header blog ni dan linkkan ke entri ini.
  3. Follow dan Like FB Fan Page (optional) tak paksa pun..
  4. Nak tag kawan?? Amat dialu-alukan.. Tak nak pun takpe..
  5. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen entri ini.
Mudah jer kan.. Tarikh tutup nya adalah sehingga eqa bersara dari dunia blog.. hehehe.. And then, pada setiap hujung bulan, nama-nama yang tersenarai di bahagian "PENGOMEN KETEGAQ" secara automatik eqa akan masukkan blog anda di bahagian list "PEMBACA KETEGAQ". So sila lah komen entri eqa banyak-banyak untuk membolehkan nama anda tersenarai di situ.. :)


Share this article :

19 comments:

  1. ala kena buat entri ke... :|
    mls lak nak bukak dashboard.. :p

    ReplyDelete
  2. wah.
    nak masuk secara percuma boleh ?
    :P

    ReplyDelete
  3. cewi noh tajuk entri hahaha! InsyaAllah join. I need take some time. Penat berdotA, sudah kurang jalan dalam dunia blog nie. ^^

    ReplyDelete
  4. Done dah siap

    http://syaf.frenzyfm.my/2011/07/saya-adalah-blogger-si-kacak-bergaya.html

    ReplyDelete
  5. Nak join juga..

    http://www.ceritasipadlie.com/2011/07/saya-adalah-blogger-si-kacak-bergaya.html

    ReplyDelete
  6. nak joinn tapi malas sangat nak buat entry. huhu

    ReplyDelete
  7. shy jalan2 pastu nampak segmen join blog list ni pastu shy bukak blog ni pastu shy follow n join pastu shy tinggalkan komen..shy dah join..hehehe..^^

    http://diaryshy.blogspot.com/2011/07/saya-adalah-blogger-si-kacak-bergaya.htm

    ReplyDelete
  8. dah join ..
    http://coretancintagengmuslimah.blogspot.com/2011/07/saya-adalah-blogger-si-cantik-manis.html

    ReplyDelete
  9. done !!

    http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/07/saya-adalah-blogger-si-cantik-manis.html

    ReplyDelete
  10. http://kehidupanitudrama.blogspot.com/2011/07/bloglist-saya-adalah-blogger-si-cantik.html

    ok dah join dah follow...tq visit my blog :)

    ReplyDelete
  11. nak join pengkomen ketegaqqq tuh boleh dak ? hehehe

    ReplyDelete
  12. @Fariq

    :hah malas!!

    eqa,, moon join ea...

    http://www.munirahizzan.com/2011/07/saya-adalah-blogger-si-cantik-manis.html

    ReplyDelete
  13. rmi nye join... hehe.. bnyk sgt bloglist kte, smpai mls nk listkan dah.. huhu

    ReplyDelete
  14. @..hizamirahim..

    kalau nak percuma kena la komen byk2 kat sini :)

    ReplyDelete
  15. @Mr.Thinker@Ali

    hakhak.. okay..okay.. buat jer apa yg kita suka dulu :)

    ReplyDelete
  16. fuh2 .. fuh .. tlg laa dapat ..

    ReplyDelete
  17. ana join :)

    http://fadhfar.blogspot.com/2011/07/saya-adalah-blogger-si-cantik-manis.html

    ReplyDelete
  18. yes! sudah join!
    :)

    http://tmahkecik.blogspot.com/2011/07/saya-adalah-blogger-si-cantik-manis.html

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM