Sunday, July 3, 2011

SENARAI PEMENANG BANNER BOX LUCKY DRAW BULAN JUN by EQuRlz

Assalamualaikum semua...

Untuk bulan ni, eqa telah memilih empat orang pemenang untuk memaparkan banner blog mereka yang terletak di atas ShoutMix blog eQuRlz ni.. 

Empat orang pemenang edisi bulan Jun ini ialah:






Tahniah kepada para pemenang!! :) Kepada yang tidak bernasib baik, sila cuba lagi untuk bulan Julai yer.. (entri lucky draw bulan Julai akan dikeluarkan tidak lama lagi). 

Kepada para pemenang sila e-mailkan banner anda yang bersaiz 125x125 ke nanaosaki87@hotmail.com. Lagi cepat anda beri banner anda lagi cepat eqa akan paparkan di blog ini sehingga pemenang lucky draw bulan hadapan diumumkan pula.

Terima kasih kepada semua yang sudi join :)

*Tunggu kemuculan entri lucky draw bulan Julai pula yer..



Share this article :

6 comments:

  1. wow.. ade yg dah terpilih... :D

    ReplyDelete
  2. hah!! ogies menang!!
    hahahha...mesti ipai jeles nih, dia tag wani, wani tag ogies, tengok2 ogies yg menang..hahahha...

    tahniah pada yg menang ye =)

    ReplyDelete
  3. @Fariq

    ni perli ke hape nieh.. :p nnt mls dah nak wat sticky post.. nk taruk kt side bar jer.. bosan lak tgk bila jd sticky post..

    ReplyDelete
  4. @Wani

    hakhak.. rezeki ogies la tu.. ipai n wani jgn putus asa yer.. tnggu plak untuk bln julai ni.. :)

    ReplyDelete
  5. wah .. ogy dapat .. heheh .. takpe2 .. positif .. positif .

    ReplyDelete
  6. saya x pandai buat banner

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM