Monday, March 1, 2010

...AKU BUKAN ARTIS...

...Aku di tagged lagi oleh Mya...


Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 23 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 5 people to be tag



  1. Aku suka minum susu dan makanan yang berasakan soya dan susu. (segala jenis susu, air soya, tempe, tauhu, taufu fa, dadih). Mak aku cakap kami adik-beradik putih macam chinese walaupun dia hitam sebab masa pregnant dia suka minum soya :))
  2. Bakat yang terpendam yang aku ada ialah menjahit, memasak, melukis ;p <-menipu
  3. Aku mampu untuk mengadap laptop 24hours per day tanpa keluar rumah langsung.
  4. Aku tak ramai kawan.
  5. Aku kenal pakwe aku kat dalam bas..
  6. Aku lahir pada 19/7/1987..tahun arnab..aku dah tua dah..Hakhak..
  7. Aku sangat suka makan sotong goreng tepung dan ketam..(nasib baik bf aku orang terengganu, banyak seafood kat sana)
  8. Aku manusia yang pendek...tapi aku reti main basketball..aku reti lay up..namun ketinngian aku tak sampai nak buat cam slam dunk..(orang tak percaya juga kalau aku cakap aku pernah masuk acara lompat tinggi kat sekolah)
  9. Aku pernah bercinta sebanyak 10x ;p (pengakuan yang berani)
  10. Aku sayang sangat kat En. Wan Mohd Fazrol :)
  11. Aku hantu kucing.. Pantang nampak kucing tepi jalan.. Aku mesti angkut bawa balik umah...
  12. Pearasaan aku ketika menjawab tagged ini adalah "ala..baru 12..bila nak sampai 23 ni..dan kenapa mesti 23????xleh ke 21 ke 20 ke?)
  13. Rumah aku tepi masjid (perlu ke aku bagitau?) ;p
  14. Tangan aku tak reti nak duk diam kalau aku tengah cakap tepon, mesti ada buat something(menconteng, mengoyak, mengetuk, tindak balas luar kawal)
  15. Aku anak ke-4 daripada 5 orang adik-beradik(tetapi orang selalu ingat aku anak bongsu)
  16. Aku anak jati Perlis (tetapi orang selalu ingat aku budak KL kalau tak pun Kelantan)
  17. Aku boleh jadi ayu, aku boleh jadi kasar(tengok header aku)
  18. Aku tak suka dengan orang yang suka mengeluh <-bercakap dengan nada yang mengeluh..
  19. Aku tak tau nak kerja apa nanti bila lepas grad sebab aku tak pernah ada cita-cita..(selalu ikut flow jer aku ni)
  20. Aku dah rasa gatal nak kawin cepat-cepat sebab two better than one, aku dah bosan idup membujang dan nak ada anak banyak-banyak, boleh buat team bola...
  21. Aku ada banyak T-shirt, bila dilipat dan susun tingginya boleh menjangkau 1meter lebih..
  22. Aku susah untuk memulakan perbualan dengan orang yang aku baru kenal..tapi kalau dah bertegur sapa memang borak tak ingat dunia(macam aku ngan bf kat dalam bas)
  23. Yeah~~ Dah cukup 23 akhirnya..Tiba-tiba aku terasa cam banyak lagi la plak benda yang aku nak bagitau ;p Ni last la..Aku nak bagitau 1rahsia ni..Yang memang korang semua tak tau lagi..Meh sini rapat-rapat aku nak bagitau..............DRAGONBALLZ ADA TUJUH BIJI SEMUANYA..
Share this article :

6 comments:

  1. rajin nye buat tag...bagus2..hehe :)

    ReplyDelete
  2. hehehe..dah di tagged..jwb je la..

    ReplyDelete
  3. hahaha..
    23 tu...
    kalo daku hangen gak nak jawab tu..

    ReplyDelete
  4. tu ah..byk giler..

    ReplyDelete
  5. wahhh..jadi goalie hoki ke dulu?amad left flange. ok, cepat pakai equipment balik! nak bantai2 cukup2 neh.hahahaha. mesti best pukul kuat2 kat goalie. =p

    ReplyDelete
  6. huhuhu..dlu pn mmg dorg slalu ngusik pukul eqa kuat2..tmbah2 dak laki..hehehe..

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM