Wednesday, March 17, 2010

BAIK-BAIK SAYANG - WALI BAND

...Jom layan lagu ni sama-sama...
...Semalam dari kol 11.30 malam sampai la kol 2 pagi aku layan lagi ni non-stop...
...Nak tau sebab apa???...

...Setelah 3,4 hari juga hubungan aku dan En. Wan agak dingin...
...Aku pun tak pasti apa sebab dan puncanya dia asyik nak cari pasal dengan aku...
...Mungkin sebab ada someone yang dengki dengan hubungan kami...
...Yang mungkin menyebabkan En. Wan kemalangan malam tu...

...Cuma petang semalam kot dia kembali okay sikit...

...Then semalam tiba-tiba aku dapat sms :

"Ma bkak youtube. Ma dengar lagu baik-baik sayang."

Aku dengan lampi nye membalas :

"Bka youtube??? Nak suh ma dengar lagu apa??"
(punya la aku bongok..aku tak tau ada lagu tajuk dia 'baik-baik sayang', aku ingat dia suruh aku dengar lagu leklok camtu la)

...Lama lepas tu baru aku paham...hakhak...
...Bila layan lirik lagu ni btol-btol, tiba-tiba jer rasa sebak :)...

Share this article :

15 comments:

  1. cian ko tak taw kewujudan lagu baik-baik syg..hehe...amati btl2 lirik dia..

    ReplyDelete
  2. saya pun baru tau ada lagu ni. bez gak layan ni...

    ReplyDelete
  3. huhuhu..agu ni mmg best..agu wali band pown leh katekan, smuenyerr best2..

    ReplyDelete
  4. aku bkn jenis layan sgt la lagu2 ni..kdg2 je aku dgr..hehe..sbb tu aku xtau..yg aku tau pn lagu2 yg bf aku pnh dedicate kat aku b4 b4 ni..

    ReplyDelete
  5. tu la..eqa xtau sgt pasal lagu2 ni..sbb jrg layan

    ReplyDelete
  6. a'a..tp band2 indon ni lagu dorg cm cepat femes..then cpt jgk trun bla ade band baru..hehehe

    ReplyDelete
  7. betul3...sokong 100%.. (^_^)

    ReplyDelete
  8. 1st time dgr gak dik, tp yela suka cari jodoh lg, cam sindir aku jek huhuh :P

    ReplyDelete
  9. mmg lagu cari jodoh best pn..tp lagu kn my bf dedicate kt eqa..so die nk suh hayati lirik lagu tu je

    ReplyDelete
  10. baik2 sayang.......

    ReplyDelete
  11. kita rag pun tau tak?

    ReplyDelete
  12. suka ke lagu band?

    ReplyDelete
  13. asal pula amira suka lagu cari pasal

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM