Wednesday, March 3, 2010

CARA PALING TEPAT UNTUK MENJAWAB TELEFON




Aku tengah belek-belek majalah, terbaca la lawak ni..Siapa-siapa yang tengah tensen tu leh la bergelak ketawa kejap..

Soalan : Hello, siapa di sana?
Jawapan : Manalah saya tahu. Saya di sini.

Soalan : Boleh saya bercakap dengan ayah awak?
Jawapan : Nak cakap, cakap sajalah. Perlu ke minta kebenaran saya??

Soalan : Boleh sambungkan saya ke nombor 784?
Jawapan : Maaflah. Nombor tak boleh di sambungkan. Ia hanya boleh dicampur, ditolak, didarab, dan dibahagi.

Soalan : Boleh tumpang tanya?
Jawapan: Tak boleh. Sini bukan kaunter pertanyaan.

Soalan : Awak buat apa tu?
Jawapan : Bercakap dengan awaklah!

Soalan : Assalamualaikum.
Jawapan : Waalaikumsalam (sejurus selepas menjawab salam, segeralah telefon diletakkan semula)

*dipetik dari majalah rapi
Share this article :

14 comments:

  1. hahahahaha
    orang yang tepon tuh berapi jeee.

    ReplyDelete
  2. sgt comel org yg mencipta perbualan telefon cmni

    :)

    ReplyDelete
  3. rasa nak nages je klu org jawab call camtu heheheh

    ReplyDelete
  4. weyyy hahahahaha
    dan2 aku nak pektiskan kan gak la camni walopon hp kuor name..
    hahaha
    suke2

    ReplyDelete
  5. Lawak siot. kesian org yang menelepon.. heheh

    ReplyDelete
  6. hakhak..tu la pasal..

    ReplyDelete
  7. jht giler ko nieh..hakhak

    ReplyDelete
  8. hakhak..tah hape2 kn..klu ade org jwb cmtu msti org tu sewel..

    ReplyDelete
  9. comel ke sewel? hakhak

    ReplyDelete
  10. tu la pasal..tbakar umah nnt..

    ReplyDelete
  11. ckp cmne mau mental dibuatnye.ahaha

    ReplyDelete
  12. nice share...nak try gak ni...

    ReplyDelete
  13. aie ckp la kt lean mcm tu..hakhak..

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM