Tuesday, July 13, 2010

Ragnarok Online Game


Dalam 2,3 hari ni eqa kurang sket buat blogwalking waktu malam. Nak tau sebab apa?? Sebab game Ragnarok ni la puncanya.. Hehehehe... Malam-malam eqa akan berdating dengan En.Wan dalam game ni.
Eqa tak reti sangat sebenarnya main game ni. Tapi En.Wan memang ajar eqa step by step. Seronok!! Yang paling eqa suka character dalam game ni sangat lah comel!! Tak dapt jumpa n dating dengan En.Wan secara depan-depan, dalam game pun tak kisah lah. Hehehehe... Tapi serius, terasa macam dia dekat dengan eqa. sebab dalam game ni kami jalan sama-sama, duduk berborak, berdating, g beli barang kat mall, gi lawan sama-sama bagi naik level. Hias character sama-sama. Borak dengan kawan-kawan dia yang main game ni jugak. 

Eqa tak tau la sampai bila hobi kami berdua yang suka main game dan mengadap laptop ni, eqa rasa mesti lepas kawin pun kami akan mengadap laptop main game jugak. Pastu nanti anak-anak pun mesti pendek macam kami berdua, suka main game jugak.. (Eh! apsal aku melalut sampai ke anak ni???) Hakhak.. Seronok ada pakwe yang hobinya sama dengan kita. :)
Share this article :

7 comments:

  1. Hi. I came across your blog and wanted to offer you to be listed on our giveaway blog network: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). Thanks, Mike

    ReplyDelete
  2. dah singgah sini..

    ReplyDelete
  3. giler arh~ ragnarok..aku dulu layan gak, masa memula game ni kuar, yg kena beli topap segala tuh...haha bayar untuk game online, cam haram..LOL...ko maen skang ni server ape? mane nk dapat installer? donlod?

    ReplyDelete
  4. wahh..kenangan la ragnarok ni.... aku main 2004 sampai 2006 dlu... hahaha

    ReplyDelete
  5. download kat http://atomixro.com/index.php?page=downloads
    amik yg chaos renewal full client
    pastu gi daftar user n password kt http://chaos.atomixro.com/?module=account&action=create

    ReplyDelete
  6. Wow, RO?! P2P tu.

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM