Saturday, June 4, 2011

AGAK-AGAK BERAPA LAMA SAYA BOLEH HABISKAN NI???

Assalamualaikum semua...

Eqa menulis entri ini dengan keadaan yang kepala agak weng sana weng sini.. Maaf andai terdapat perkataan yang tunggang tertonggeng sana sini. Eqa akan cuba menulis entri ini dengan secepat mungkin kerana ada urusan yang eqa perlu lakukan selepas ini.

Nampak tak apa dalam gambar ni?? Yerp.. Comics and novels.. yang eqa belum baca.. Sebenarnya ini adalah novel biras saya.(adik ipar abang saya). Eqa pinjam, dia memang kaki komik, ni sket jer sebenarnya, ada banyaaakkkkkk lagi...
Agak-agak.. berapa lama eqa mampu habiskan semua ni??? Cuba la teka.. :p kalau nak tau jawapannya.. tunggu la eqa bagitau bula dah habis baca nanti.. kalau tak bagitau tu maknanya belum lagi la.. Hehehehe..(eqa rasa macam tahun depan jer baru habis, i do love to read, anythings..everythings..manga, comic, mag, paper.. secara online atau pun bercetak. The problem is, siput babi lagi laju mengesot berbanding eqa baca). 

Bukan sebab eqa mengeja, tetapi eqa tak boleh baca secara berterusan, baca 5 muka surat pastu berhenti 1 jam, sambung balik baca, berhenti pulak 1 jam.. :p Dalam banyak-banyak tu, benda yang pertama eqa baca adalah novel ni..


Remember Me? by Sophie Kinsella.. Novel yang ditulis oleh Sophi Kinsella ni memang best-best. Sebelum ni eqa dah pernah baca 'The Secret Dreamworld Of A Shopaholic', 'Shopaholic Abroad', and 'Can You Keep A Secret?'.. Novel Shopaholic ni penah di filem kan.. Kelakar..

Selain daripada Sophie Kinsella ni, eqa suka gak baca novel by Jude Deveraux and Nicholas Spark.. :) Teringat lak zaman sekolah dulu, siap kitorang curi dari library :p Hehehe.. 

Kepala dah weng weng sangat dah ni, agak serabut sket kepala otak lately, otak blank.. Tak boleh nak fikir apa-apa.. Emm.. Urusan yang eqa cakap kan tadi ialah....... TIDUR!! Hehehehe.. 

Harap lepas bangun nanti I feel better.. :) hope so.................

Share this article :

16 comments:

  1. gile ahhh byk.. leh habis kan ker?kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. Salam.. jom join sini.

    http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/2011/05/pink-vintage-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. kalau kaki buku, kejap je ni kan...

    ReplyDelete
  4. kalau eny yg baca komik, kejap je boleh habis :)

    ReplyDelete
  5. ala komik n novel tu kejap je boley habes.. ahahaha

    ReplyDelete
  6. nak pinjam satu buleh? sy tolong bacekan..leh cepat sikit habis hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh ! banyaknya ! bestlah eqa ada banyak bahan bacaan . lala boring ni . asyik tatap buku belajar je . nak gak baca novel . hmm , takde rezeki utk beli yg baru :(

    ReplyDelete
  8. cik eqa,
    msred suka baca novel gak...tapi bukan citer cinta...msred tak romantik...

    ReplyDelete
  9. kejap je habis, lau dh mmg minat..

    ReplyDelete
  10. wow banyak nye... happy reading!

    ReplyDelete
  11. kalau komik sebanyak tu sy leh hbskan dlm 1 hari.. tapi novel yang hak tebal tu 2 hari blum tentu hbs...hehehe

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM