Thursday, October 20, 2011

ADESS!! ADA 2 ORANG SERENTAK PLAK DAPAT HIT NO 74,000 TU...


Assalamualaikum semua...

Firstly, nak ucap terima kasih banyak-banyak sebab sudi berkunjung ke blog ni.. Bila eqa check email petang ni ada 2 orang sent email beserta print screen mengatakan diorang dapat hit no 74,000 tu.. Ada siapa-siapa tau tak, memang Blogspot Page view statistic tu boleh overlapped macam ni????

Email pertama daripada:


Berkemungkinan besar perkara macam ni boleh berlaku kot, Eqa tak nak berperasangka buruk apa-apa :) hehehe.. So eqa letak jer lah kedua-duanya.. Untuk nombor seterus-seterusnya kalau ada terlebih lagi, Eqa akan tambahkan kotak, tapi jangan buat-buat terlebih plak kan.. So teruskan mengunjungi blog ini untuk hit nombor berikutnya okeh??

Akhir sekali TAHNIAH kepada kedua-dua pemenang! :)

Share this article :

10 comments:

  1. aik, mcm mane bole smpai dua org lak ?

    mcm pelik je. xkan serentak..

    thanx sis ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah untuk mereka berdua :)

    ReplyDelete
  3. tahniah ye korang..huhu..jeles~

    ReplyDelete
  4. wah-wah-wah..udah menang..tahniah..kebetulan ler tuw 2 org..=)

    ReplyDelete
  5. mmg bley dapat dua pon...sbb aritu tiap kali refresh..view pages tu bertambah 2..mybe kebetulan refresh sma2..tu yg dpt dua..;p

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM