Saturday, October 22, 2011

HANTU DOWNLOAD CERITA @ KAKI DOWNLOAD

Assalamualaikum semua...

Entri ini bukan mengenai nak download cerita hantu.. Heh! Tapi hantu download! Eqa tak suka sangat cerita hantu, tengok gitu-gitu jer, bukan sebab lemah semangat atau takut, tapi ntah.. rasa sangat boring bila tengok. Eh.. Apsal cakap cerita hantu plak ni..  Sebenarnya nak cakap...... I need a new external hard disc!! 

Affiliate Program ”Get Money from your Website”
Tengok.. Dah merah dah.. Tinggal bape GB jer lagi.. 15.9Gb free from 232Gb.. Walaupun masih ada 15Gb, tapi kalau nak transfer dari C or D mesti lembab gila.. Malas nak letak dalam C or D nanti lappy jadi lembab lak. Nak tau tak hard disc tu penuh dengan apa? Meh tengok sini...

Ini folder cerita English @ Omputih @ Mat Salleh.. 
(tak termasuk cerita blue yer :p kehkeh)

Ini folder cerita Korea n Japan.. Tak kisah la filem atau drama.. Tapi mostlynya drama la.. Walaupun nampak sikit tapi 1 drama makan ruang sampai 5Gb macam tu.. Dalam C pun ada jugak, dah tak muat nak transfer ke sini..

Ini lak folder cerita yang eqa belum tengok.. :p

Ini adalah folder lagu English.. English SAHAJA! Tak termasuk folder lagu Malay, Indon, Korea lagi.. Hakhak.. Tengok scroller tu, still boleh scroll banyak lagi ke bawah :)

Eqa tak ada la download semua, ada jugak yang di ambil dari kawan and adik-beradik, tapi rasanya lebih 50% kot eqa download sendiri terutamanya drama Korea.. Lagu plak banyak ambil dari kawan, satu dua lagu jer yang download sendiri. Mentang-mentang la guna Streamyx!! :) Walaupun Streamyx tak boleh di bawa kemana-mana, tapi SANGAT PUAS HATI sebab tak ada limited usage dan sangat jarang buat hal. Rm75/bulan.. <--- Abah bayar :p Saya anak yang tak beretika..

P/s: 
External Hard disc No Touch ni En.Wan yang belikan.. :) 
Nak 1 lagi boleh tak??? :p



Share this article :

10 comments:

  1. waahhhh...memang kaki download la kamu..ct punye sume amek ngan kawan...nk download, intenet cm siput!

    nanti jupe, ct nk copy cter tu sume okay..haha

    ReplyDelete
  2. pergh...beli 1 TB punya pon tak cukup nie..

    ReplyDelete
  3. Amboihhh... Da sama manyak ngan koleksi citer Cina haku :)

    ReplyDelete
  4. mak aihh.. memang terbaik lah! haha..

    ReplyDelete
  5. hahaha.baru je dok dolod karopap2 cinta:-)

    ReplyDelete
  6. perghhh...ini baru betul kaki download...aku bab dload ni dah slow dah...kalo dulu..jangankan muvee..kalo bleh planet marikh tu aku nak download kalo ada download link dia..segala macam aku download..selagi lapy x teruk kena virus angkara download..haha..

    P/s :akan aktif balik bila aku ada external 1000 Tera...nak download alam semesta...hahaha


    Polskahackrew | Blog Tutorial Blogspot

    ReplyDelete
  7. pergh hbt giler ko ni.mmg btol2 hantu.hahaha

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM