Wednesday, October 19, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #1


P/s: Cuba teka.. resit apakah ini?? :) 
Excited nak buat sendiri...
Share this article :

18 comments:

  1. resit barang hantaran ke??heeee.. :D

    ReplyDelete
  2. dah terang lagi bersuluh...heheheh!

    ReplyDelete
  3. nak buat barang hantaran kan?

    ReplyDelete
  4. Assalam Eqa, ini baru peralatan untuk buat gubahan hantaran, tak termasuk barang hantaran lagi, mau ribu2an la . Tak ape eqa buat persedian awal tak kelam kabut nnt, eh bila tarikhnya heheh

    ReplyDelete
  5. resit beli barang gubahan hantaran lah apa lagi haha

    ReplyDelete
  6. buat part time gubah hantaran ke?
    hihihi!!

    ReplyDelete
  7. ade lace,ribbon satin,bunga..kompemlah nak buat barang hantaran ni..betul x?hehe

    ReplyDelete
  8. hehehehee..
    yer..dh terang lg bersuluh..
    nk buat hantaran..huhu

    ReplyDelete
  9. teringin nak kawen keee..hehehe

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM