Wednesday, October 19, 2011

HADIAH MENANTI UNTUK PENGUNJUNG BERTUAH BLOG eQuRlz.

Assalamualaikum semua...

Tiba-tiba terasa macam nak buat hit jackpot plak.. Hehehehehe... Bila memandangkan ruangan banner ads tu kosong jer.. Tak tau lah akan dapat sambutan ke tak, sebab hadiahnya hanyalah eqa akan meletakkan banner korang, tak kisah lah banner perniagaan ke, churp churp ke, says.my ke, blog personal ke ape ke kt situ.. Secara percuma.. Selama sebulan.. Tak perlu nak sewa-sewa ruangan ads tu.. :)

Kepada pengunjung yang dapat hit nombor 
74,000
- ada 2 pemenang

74,500
- dah terlepas, tapi tak ada orang e-mail pun..

75,000
dan 
75,500 
di bahagian pageviews stat di bahagian side bar blog ini.. Sila print screen angka tersebut dan email kan ke 
nanaosaki87@hotmail.com.
Kalau beserta banner lagi bagus.. Boleh letak terus :)

P/s: 
Bulan depan rasa macam nak buat contest untuk PENGOMEN KETEGAQ lak.. Nak bagi hadiah barang la plak.. Best sket..



Share this article :

17 comments:

  1. 74,000....? rasa2nya beberapa hari lagi kot...?

    ReplyDelete
  2. hehe, untung la sape yg dapat no tuuu =)

    ReplyDelete
  3. @AYIE ABAS

    klu nak cepat.. masuk la blog ni byk2 kali :p hehehhehe..

    ReplyDelete
  4. @fiQ'Ra

    cuba la.. mna la tau dpt rezeki.. :)

    ReplyDelete
  5. wah cam best .edit buleh haha gurau je

    ReplyDelete
  6. wahhh...cm besss jee..ct memang ari2 datang..tp xthu lah bertuah ke x..huhuhu

    ReplyDelete
  7. baru sampai sini, tp tak bertuah hehe

    ReplyDelete
  8. da tak lama lagi tuu smpai la 74,000 =)

    ReplyDelete
  9. Assalam Eqa akk selalunya tak bertuah Eqa..huhu, tgk org menang jelah

    ReplyDelete
  10. pengomen ketegaq?haha..


    rajin buat giveaway eh..semoga berjalan lancar..

    ReplyDelete
  11. sis ! ieyza pengunjung ke 74,000 la :)

    ieyza dah print screen t ieyza sent emel ;)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum awkk ^_^

    sape la yg bertuah tue ^_^

    ReplyDelete
  13. waahhhh... hebat ar kepada siap je yg dapat number tu... hihihi.. salam kenal dear... jom follow me back.. ^_^

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM