Thursday, February 24, 2011

1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa



1- Mesti ade blog sendiri dan jugak akaun facebook...hehehe -done

2- Korang kene jadi follower aku , follow Nenizazi [sponsor hadiah] dan jugak like fanpage facebook  Wacanaku.... Senang nanti korang nak tau update. -done



3- Buatkan satu entri bertajuk "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa", letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni... -done


4- Tag 3 orang dan pastikan diorang tau..

- Adamxis
- NUR AISYA HUMAIRA
- Siti Safiyyah

5- Letakkan link entry korang dekat komen entri ni..



Seorang pemenang akan dipilih menggunakan random.org. Hadiahnyerrrr...Suprise... Hehehehe.. Pi terjah blog tuan punya contest kalau nak tau. (klik banner).    



Tarikh tutup contest

1 Mac 2011 


Share this article :

4 comments:

  1. wah sumer org wat getaway..btw,sya pun buat getaway gk...:)

    ReplyDelete
  2. kena buat ehh??hak2..sabor2..karang sket ye eqa...tgh ari ni bz skit..:)

    ReplyDelete
  3. kene tag ke? thanks eqa..tak sangka eqa ingat kat SS..;p insya-allah kalo sempat nanti SS join k? ohhya, gudluck utk eqa.. ;)

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM