Tuesday, February 22, 2011

NANA | AM I LESBIAN??? OMG!!!! EQA MASIH MENYUKAI LELAKI YANG BETUL-BETUL LELAKI..

Ramai yang cakap, yang diorang suka dengan header blog ni. Header gambar watak dalam movie NANA. Eqa pun suka dengan NANA ni. Esspecially anime. Sebabnya anime macam lagi kelakar. Watak-watak dalam anime boleh membuat mimik muka dan tindakan yang lakonan manusia tak dapat lakukan. Betul tak? Jalan cerita NANA ni sama jer dengan anime NANA, tak ada beza sangat. Tetapi jangan salah faham pulak, eqa suka dengan cerita ni tak bermana eqa seorang LESBIAN, i'm not LESBIAN okay! Masih menyukai lelaki yang betul-betul lelaki. Hakhak.. 

Memang cerita ni cam ada jugak la kaitan dengan Lesbian, tetapi kalau lihat dari segi yang positif, it's more to friendship. Ikatan persahabatan antara watak-watak dalam cerita NANA ni. Okaylah.. Malas nak cakap banyak, korang layan jer lah cerita ni k... Lagu-lagunya pun best!! :)



Ni hanya part 1, kalau nak tengok yang sambungannya klik SINI.



Share this article :

21 comments:

  1. betul,,, jgn salah sangka dgn ikatan persahabatan pompuan bile diorg terlalu akrab...

    ReplyDelete
  2. dah join innity ni.... mesti masyuk skang ek?
    XOXO.. hihih

    komen xde kaitan ng entry.. sorry

    ReplyDelete
  3. @ct N honey

    tau tak pe.. hehehe

    layan jer la.. :)

    ReplyDelete
  4. @athirah

    hehe..xpe.. nk kata masyuk tu xde la sgt.. sbb traffic agak kureng la skang..hehehe.. btw.. thankz komen :)

    ReplyDelete
  5. ish. mana macam lesbian.. nampak macam penkid. eeehh?? terlepas ckp lak ehehe. xdelah. banner tu look swit. ada emosi tersendiri. cantik. maksud terdalam. betul. friendship.

    ReplyDelete
  6. @caHaYaKuntuM

    hakhak.. tau xpe.. da la b4 ni eqa ada post en3 pasal pengkid.. pastu ada org ingat eqa ni lesbian.. ayoyo... hehehe

    ReplyDelete
  7. cam best je cite ni eqa...
    ada dlm tv or cd x..hehehe

    ReplyDelete
  8. @el

    yg tu eqa xpasti gak la..sbb eqa tgk anime n movie die kt youtube jer..hehehe..

    ReplyDelete
  9. ohhhh... tak penah tau pon ada citer nih. grrr...

    ReplyDelete
  10. eqa, alallala kesian nyee di cop les pula, depa ni suka salah sangka kan ?

    ReplyDelete
  11. @Nurul Afifah

    yeke?? best erk paradise kiss?? xpe..nnt eqa try usha.. :)

    ReplyDelete
  12. @AISHA INANI

    so skang da tau la kan ada cerita ni... hehehe :)

    ReplyDelete
  13. @nur aisya humaira

    kalau tak suka anime..tengok la movie nyer :) NANA ni ade anime ngan movie..mangga pn ada..

    ReplyDelete
  14. @Faa Niza

    tau xpe..cerita sedap..layan jer la kan.. xkisah la cerita lesbian ke gay ke kan..hehehe

    ReplyDelete
  15. itu llah manusia sekarang.. ada saje bnde yg mahu dipandang nega? erm.. apa jadi kalau abg pgg tgn adk perempuan nye sambill bermesra? adakah si manusia akan berkata bahawa mereka sedang bercinta? walhal mereka memmg akrab? =)

    ReplyDelete
  16. @Aboy93

    tau xpe..semua pandang negatif.. kalau yg lambat kawin lak, dituduhnya gay n les.. klu bestfriend laki n pmpuan lak, ditusduh ada skandal..hehehe

    ReplyDelete
  17. to.. CIK EQA http://syafiqahmohmad.blogspot.com/2010/04/contest-apa-yang-anda-tahu-tentang.html
    read the comment... and thats why

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM