Wednesday, January 20, 2010

KESESAKAN LALU-LINTAS...

...Entry kali ni, aku bukan nak bercerita pasal kesesakan lalu-lintas yang berlaku kat depan UM or Stadium Hoki pagi tadi time orang nak gi keje akibat kemalangan...
...Kesesakan tadi buat skill aku untuk mencelah dan menyelit di antara berduyun kenderaan dengan boyfriend aku yang no 2 semakin meningkat...
...Hakhak...
...Sebab aku da lambat nak gi kelas kol8 pagi...

...Tapi aku nak bercerita pasal traffic kat blog aku ni ha...
...Cam ramai jer orang duk tunjuk stat diorang...
...Aku pun nak tunjuk jugak la...
...Hakhak...

...Aku newbie lagi dalam dunia blog nieh...
...Masa mula-mula dulu...
...Aku cam pikir giler...
...Camne aku nak bagi orang usha blog aku erk...
...Da la aku tak glemer pun...
...Artis pun bukan...
...Pastu camne aku nak bagi orang klik iklan nuffnang aku...
...Tak kan nak suruh orang klik kot...
...Segan la aku camtu...

...Pastu 1day tu...
...Aku terusha shoutbox sape tah...
...Tak ingat dah...
...Apsal ade "nuff zzz" "nuff tido" "milo" "cimb"...
...Pastu baru la aku tau...
...Rupanye kena buat blog walking...
...Baru la ade acara klik mengklik berlaku...
...Hakhak...

...Then...
...Aku ade baca gak tips-tips kat blog otai-otai...
...Contohnya...

...Dari situ la aku cuba amalkan...
...Rajin-rajin buat blogwalking...
...Kena jadi friendly sket...
...Macam-macam la...
...Hasilnya jadila seperti kat bawah nie...

...Nie stat minggu ni punye...
...Memang meningkatkan...
...Kira ok la tu bagi aku yang newbie nie...
...Kalau nak dibandingkan dengan otai-otai mesti la banyak bezanye kan...
...Hakhak...

...Ni plak yang last week...
...Korang tengok la traffic aku b4 nie...
...Memang sket giler...
...Masa tu memang aku tak reti ape-ape lagi...

...Nie plak earning Nuffnang aku yang last week...
...Tak banyak...
...Tapi kira bersyukur la...
...Tak lama bertambah la tu sikit2...
...Kalau nak dibandingkan dengan RM0.25 yang b4 b4 nie(klik sini)...
...Hakhak...

...Sharing is caring :)...
...Kalau ade ape-ape, otai-otai ajarkan la erk...

Share this article :

11 comments:

  1. uwaa2..sy bukan otai dear. sy berkongsi je..keep it up oke.

    ReplyDelete
  2. haha..thx eqa sebab link kan blog aie n ehem2..aina.haha.. nt aie nk link kn blog eqa kasi up traffic..hehe.. lagi satu,aie bkn otai..hahaaha

    ReplyDelete
  3. hoho.. 288 pelawat unik?

    hebat2... pisyek stakat nih 149 je paling tinggi...

    hoho...

    ReplyDelete
  4. okey la tu..
    dulu lg x taw pe222

    1st week bru singgit lbih je..ahaha
    2nd.. ade la 6-7 hinggit je..
    bila mggu brikutnye.. bru naik..

    hehe

    keep it up... slalu2 tembak2 nuff tu..hehe

    ReplyDelete
  5. melawat dan dilawat (bukan liwat haaa)

    berkongsi dan dikongsi..

    mengikut dan diikut..

    keep up the good work!

    ReplyDelete
  6. waa...
    gilak ah...
    rm8 2 da kire bagus apa drpd rm0.25 ney..
    waaa...
    x tau plak ada acara sebegini rupa..
    ;DD

    ReplyDelete
  7. ehehe..tp skg da xbleh wt sgt dh..aritu nuff da bg warning kt smua org..tp skg traffic eqa da kurang sket coz byk bercuti..slain blog walking..kna pandai gunakan keyword jgk..bg SEO tinggi..

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH. TERUSKN MJANA MDPTN ANDA~

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM