Sunday, December 26, 2010

Aksi Kanak-Kanak Yang Syok Sendiri!!

Kanak-kanak ke?? Hakhak.. Perasan diri ni kanak-kanak lagi.. Sebenarnya punya la tak ada kerja petang tadi, aku, adik aku, ngan dua orang anak sedara perempuan aku ni duk buat aksi kanak-kanak.. Hakhak.. Jom layan jer la gambar-gambar kami..

Yeah!!! Kami lah Power Rangers!!!





 Lawak gila aku masa ni.. Macam tak betul jer.. Si anak saudara aku lak cam lompat tinggi gila..

 Seronok tengok bayang-bayang.. Perasan jadi burung la time ni...

 Aku lak yang over excited terlebih..Huhu..

 Yeah!! Kuda ku gagah berlari.. :p Rambut macam ekor kuda..

 Aku tidur ke ape nieh???

 Ni adik aku dan anak saudara aku, dorang ni sama umur.. Nak naik Tingkatan 4 dah berapa hari jer lagi..

 Dorang ni memang kawan baik.. Masa sekolah rendah sama kelas.. Tapi bila naik menengah dah lain-lain..
Adik aku masuk sekolah agama, anak saudara aku dapat masuk MRSM..

 Result PMR kan baru keluar, anak saudara aku dapat 7A 1B jer.. Nangis frust dia.. Adik aku lak dapat 3A 3B 1C.. Tu pun  dia dah syok gila sebab exam exam sebelum ni tak pernah ada A pun.. Yang C tu Bahasa Arab.. 

 Cuba teka ni cermin apa?? Ni cermin tingkap.. Hakhak.. Boleh plak macam tu.. Tak ada cermin toilet, cermin tingkap pun jadi la.. Anak saudara aku ni nama dia Zuhayra Ainin Sofiya.. Panjang kan nama dia.. Yang kat belakang tu adik dia.. Ainun Sailah.. Baru nak naik Darjah 5.. Tapi sama besar jer dengan kaklong dia..

 Berlagak macho la plak adik aku nieh!

Semua gambar-gambar di atas telah ditangkap dengan Nikon Coolpix S570.. Tiba-tiba mak aku pun nak interprame gak kat belakang tu.. :p

Note: Lawa tak kampung aku?? Rumah aku telah di apit oleh masjid dan sawah padi.. :)
Share this article :

12 comments:

  1. :):):)
    yang penting pakai baju jenan tuh
    terbaeekkk!!!!

    ReplyDelete
  2. wah2..sronoknyer bergambar!hehe

    ReplyDelete
  3. wuah!!!! memang btul2 syok sendiri nih hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah kerana anda sangat sangat sangat bersemangat time bergambar...wakaka
    nmpak wajah2 yang sangat excited tuh!! ;)

    ReplyDelete
  5. eh..dak jenan jgk ke? :p malu la plak...hakhak..

    ReplyDelete
  6. hakhak..malu la plak rasanye.. :p huduh sungguh ...

    ReplyDelete
  7. hey cantekkk kampung ko!

    ReplyDelete
  8. waa...patut ar gembira sakan,,,result exam cemerlang lupenye,,,tahniah2...

    ReplyDelete
  9. hakhak..xde la..da puas nangis xdpt 8A tu.. :)

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM