Tuesday, December 28, 2010

Layan La Plak Aku Main Benda Nie...

Sekarang ni aku mempunyai tahap kemalasan yang amat tinggi sekali.. Banyak jer idea aku nak tulis entry, banyak jer isu-isu yang aku rasa aku nak bincangkan.. Cuma............. Tiba-tiba aku terjebak la plak dalam game Facebook ni.. Dulu-dulu memang aku kuat main game kat Facebook ni.. Farmville.. Mafiawars.. Tapi sejak aku dah lama tak online, level aku dah makin ketinggalan dan membuatkan aku malas dah nak main.. 

Tiba-tiba aku cam tengok kat wall ada member-member main game CityVille ni.. dah alang-alang bosan, aku pun try.. Bila dah try, apa lagi... Terjebakla.. hantu btol la game FB ni.. Hakhak ( Sebenarnya aku hantu game, tak kira la FB ke ape )... Game CityVille ni kita buat bandar.. Kita design bandar tu..Lebih kurang jer dengan FarmVille, cuma FarmVille more tu tanaman kan, tapi ni bangunan.. Memandangkan aku memang suka main game The Age of Empire..(sebenarnya aku main game tu semata-mata nak design tempat tu, kadang-kadang aku set lawan aku tu jadi Ally bukannya Enemy, so tak ada la dorang nak datang serang aku :p) hakhak..


So..korang cuba la main jugak, supaya aku boleh meramaikan neighbours aku.. :p Game ini cuma sesuai untuk orang tak ada kerja macam aku yer..Hakhak..Walaupun aku tahu ramai yang curi-curi main kat office kan..
Btol x?

Note: Sebenarnya aku tengah berfikir-fikir nak buat rantaian entry bertajuk "Nukilan Terakhir Buat Bekas-Bekas Boyfriends Ku" or "Aku Wanita Penggoda" (tak sure lagi nak pilih tajuk mana satu.. Dan satu lagi tajuk entri berasingan.. "Apabila Kasanova bertemu Kasanovi..Bagai Bertemu Ruas dengan Buku" Wahhh...Wahhh...Wahhh.. Konstroversi gila tajuk aku nak buat.. Hakhak.. Just wait and see ok.. :)

Share this article :

7 comments:

  1. tak reti maen game ni ;)

    ReplyDelete
  2. hehe. owrait. i'll wait i'll wait! hehe

    ReplyDelete
  3. sama lah dgn anis.. suka pulak main bnde ni..huih..huhu..

    ReplyDelete
  4. erk sama la kita hu3 tapi saye gune cheat je dah lavel 33 ekekeeee

    ReplyDelete

Apa Komen Anda????

BLOGGER CHAT ROOM